Stig H. Cato Aktiebolag

Skåne län

Information

556088-2218 är organisationsnummer för bolaget Stig H. Cato Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stig H. Cato Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Stig H. Cato Aktiebolag finns i.

Stig H. Cato Aktiebolag har varit registrerat sedan 1963-07-04 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stig H. Cato Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Stig H. Cato Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Stig H. Cato Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Stig H. Cato Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-935275 eller genom brev på följande adress:
Koksg. 17, 211 24, Malmö

Bolaget skall idka handel med teleteknisk apparater ävensom bedriva därmed sammanhängande serviceverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stig H. Cato Aktiebolag och det är Andersson, Bengt Ronald som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anders Martin som är född 1921 och har titeln Suppleant, Kron, Lars-Erik som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisorsfirman Lars Kroon AB som är född och har titeln Revisor,