Wenhua Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Wenhua Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Wenhua Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Wenhua Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Wenhua Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1963-04-22. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Wenhua Aktiebolag ska trivas.

Wenhua Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva handel och förvaltning av värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Wenhua Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1976-01-01.

Idag är Wenhua Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Wenhua Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-122069.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hansson, Jean Dennis -Hörgerud, Leif Gunnar -Lu, Hsien Hsiu.

De som är på något sätt har med Wenhua Aktiebolag är Hörgerud, Leif Gunnar som är född 1953 och har titeln Extern firmatecknare, Hansson, Jean Dennis som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lu, Hsien Hsiu som är född 1938 och har titeln Suppleant, Meijer, Per Axel som är född 1949 och har titeln Revisor, Skånerevisorn Per Meijer Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Wenhua Aktiebolag har 556087-2888 som sitt organisationsnummer.