Kardinalen Fastigheter AB

Skåne län

Information

556083-8475 är organisationsnummer för verksamheten Kardinalen Fastigheter AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kardinalen Fastigheter AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Kardinalen Fastigheter AB finns i.

Kardinalen Fastigheter AB har varit registrerat sedan 1962-08-15 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kardinalen Fastigheter AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Kardinalen Fastigheter AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kardinalen Fastigheter AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Kardinalen Fastigheter AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5868322 eller genom brev på följande adress:
Amicitiag. 34 A, 216 18, Limhamn

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt driva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kardinalen Fastigheter AB och det är Gregor, Lena Marie som är född 1976 och har titeln Extern firmatecknare, Hagerstad, Per Gunnar som är född 1949 och har titeln VD, Hagerstad, Per Gunnar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagerstad, Ulla Mari-Louise som är född 1952 och har titeln Suppleant, Dillon Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Kantoft, Denis Håkan Thomas som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor