V.V.S. Varuhuset Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och V.V.S. Varuhuset Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och V.V.S. Varuhuset Aktiebolag är ett av dem. Statusen för V.V.S. Varuhuset Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

V.V.S. Varuhuset Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1962-08-13. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som V.V.S. Varuhuset Aktiebolag ska trivas.

V.V.S. Varuhuset Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsult-, försäljnings-, service-, installations och entreprenadverksamhet inom VVS-branschen ävensom bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att V.V.S. Varuhuset Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är V.V.S. Varuhuset Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med V.V.S. Varuhuset Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-189030.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med V.V.S. Varuhuset Aktiebolag är Holmkvist, Per-Olof Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mårtensson, Per-Mårten som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Hans-Erik Göran som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Kent Arne Lennart som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmkvist, Per-Olof Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mårtensson, Per-Mårten som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamotPetersson, Hans-Erik Göran som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Kent Arne Lennart som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Schiller, Jan Axel Robert som är född 1953 och har titeln RevisorRevisionsfirman Öresund Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

V.V.S. Varuhuset Aktiebolag har 556083-8236 som sitt organisationsnummer.