SpecialTeknik i Sverige AB

Skåne län

Information

SpecialTeknik i Sverige AB är ett företag som finns i Malmö. I SpecialTeknik i Sverige AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Soneryd, Sjunne Mats Ivar som är född 1958 och har titeln Extern VD, Jonsson, Sven Peter som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Påhlsson, Rex Henrik som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderlund, Hans Örjan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Wennerström, Liselott Madeleine som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Olow, John David Bertil som är född 1963 och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med SpecialTeknik i Sverige AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå SpecialTeknik i Sverige AB på telefon 040-143150.

Bolaget skall utföra smidesarbeten inom byggnadsindustrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är SpecialTeknik i Sverige AB av bolagstypen Aktiebolag.

SpecialTeknik i Sverige AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

SpecialTeknik i Sverige AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och SpecialTeknik i Sverige AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SpecialTeknik i Sverige AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Jonsson, Sven Peter Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

SpecialTeknik i Sverige AB har 556083-4755 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.