Egmont Holding Aktiebolag

Skåne län

Information

556082-2339 är organisationsnummer för bolaget Egmont Holding Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Egmont Holding Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Egmont Holding Aktiebolag finns i.

Egmont Holding Aktiebolag har varit registrerat sedan 1962-03-13 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Egmont Holding Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Egmont Holding Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Egmont Holding Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Carstensen, Hans Jacob -Kjellander, Per Gustav -Skovbaech Pedersen, Karl Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Egmont Holding Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-385200 eller genom brev på följande adress:
St. Varvsg. 19 A, 211 19, Malmö

Bolaget skall dels äga och förvalta aktier och annan lös eller fast egendom, dels tillhandahålla koncerngemensamma tjänster, dels ock bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Egmont Holding Aktiebolag och det är Kjellander, Per Gustav som är född 1966 och har titeln VD, Kjellander, Per Gustav som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Carstensen, Hans Jacob som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nilsson Bockasten, Görel Elisabeth som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Skovbaech Pedersen, Karl som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Wärle, Ingela Eva Astrid som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantÅkesson, Ingrid Gunilla som är född 1952 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Svensson, Alf Sven Wilhelm som är född 1949 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor