Fastighetsbolaget Haga Gruppen AB

Skåne län

Information

Fastighetsbolaget Haga Gruppen AB är en verksamhet som finns i Malmö. I Fastighetsbolaget Haga Gruppen AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ohlsson, Klas-Erik Tommy som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Ohlsson, Frank Erik som är född 1984 och har titeln Suppleant, von Rosen, Helena Elsa Ulrika som är född 1959 och har titeln Suppleant, Katra, Ronnie Thomas som är född 1959 och har titeln Revisor, Katra Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fastighetsbolaget Haga Gruppen AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Fastighetsbolaget Haga Gruppen AB på telefon 040-78696.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fastighetsbolaget Haga Gruppen AB av bolagstypen Aktiebolag.

Fastighetsbolaget Haga Gruppen AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Fastighetsbolaget Haga Gruppen AB innehar ej F-skattsedel och Fastighetsbolaget Haga Gruppen AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-01-19.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fastighetsbolaget Haga Gruppen AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Fastighetsbolaget Haga Gruppen AB har 556080-5136 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Skåne län.