Elektro-Hansson Aktiebolag

Skåne län

Information

556079-9933 är organisationsnummer för verksamheten Elektro-Hansson Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Elektro-Hansson Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Elektro-Hansson Aktiebolag finns i.

Elektro-Hansson Aktiebolag har varit registrerat sedan 1961-09-29 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Elektro-Hansson Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Elektro-Hansson Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Elektro-Hansson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Elektro-Hansson Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-222520 eller genom brev på följande adress:
Kruseg. 34, 212 25, Malmö

Bolaget ska bedriva entrerenadverksamhet inom områden som larm- installationer, svagströms- och starkströmsinstallationer och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Elektro-Hansson Aktiebolag och det är Jonsson, Bo Sigurd som är född 1952 och har titeln VD, Jonsson, Bo Sigurd som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Schuman, Anders Bertil Robert som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nathorst, Kerstin Gunilla som är född 1953 och har titeln Suppleant, Rylander, Bengt Håkan som är född 1957 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor