H. Halldén Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns H. Halldén Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. H. Halldén Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

H. Halldén Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556075-5935.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-159060 alternativt besöka eller skicka post till H. Halldén Aktiebolag på följande adress Limhamnsgårdens Allé 41, 216 16, Limhamn.

H. Halldén Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I H. Halldén Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Halldén, Ulla Kerstin Maria som är född 1926 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel, import och export med sportpriser och reklamutensilier, screentryckverksamhet, bedriva egen tillverkning inom samma branscher, äga och förvalta fastigheter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.