Optikservice Optibox/C-M Aktiebolag

Skåne län

Information

Optikservice Optibox/C-M Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Optikservice Optibox/C-M Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Optikservice Optibox/C-M Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Optikservice Optibox/C-M Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1960-08-08. Men sedan 1979-01-01 så har Optikservice Optibox/C-M Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Schaktugnsg. 5, 216 16, Limhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Optikservice Optibox/C-M Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-153680.

Malmö arbetar för att bolag som Optikservice Optibox/C-M Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Optikservice Optibox/C-M Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall slipa och montera glasögonglas och idka handel med produkter inom den optiska branschen, samt uthyra maskiner och inventarier i samband därmed, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Optikservice Optibox/C-M Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Optikservice Optibox/C-M Aktiebolag och det är följande personer, Krantz, Lars Peter som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Krantz, Lena Gunhild Ann-Charlott som är född 1957 och har titeln Suppleant, Grüner, Alexander Tibor som är född 1953 och har titeln Revisor, Alex Grüners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Optikservice Optibox/C-M Aktiebolag är 556072-9625.