Allrevision AC Aktiebolag

Skåne län

Information

Allrevision AC Aktiebolag är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Allrevision AC Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Allrevision AC Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Allrevision AC Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1960-05-27. Men sedan 1980-01-01 så har Allrevision AC Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Krossverksg. 17 A, 216 16, Limhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Allrevision AC Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-89200.

Malmö arbetar för att företag som Allrevision AC Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Allrevision AC Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva redovisnings och revisionsrörelse ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Allrevision AC Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Allrevision AC Aktiebolag och det är följande personer, Hansson, Marie Ann-Christin som är född 1962 och har titeln VD, Hansson, Marie Ann-Christin som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Anders Kenneth som är född 1949 och har titeln Suppleant, Lexholm, Patrik Levon som är född 1948 och har titeln Revisor, Patrik Lexholm Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Allrevision AC Aktiebolag är 556072-1507.