File Server Aktiebolag

Skåne län

Information

File Server Aktiebolag är ett företag som finns i Malmö. I File Server Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Anders Niklas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bull, Stuart Alan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Malmros, Kent Åke Stefan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Jonséus Carlsvi, Eva Maria som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med File Server Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå File Server Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall utan att driva bankrörelse eller sådan verksamhet som avses i lagen (1992:1610) om finansieringsverksamhet- - idka finansieringsrörelse avseende lös egendom - lämna råd och service i samband med denna verksamhet - bedriva därmed förenlig verksamhet

Idag är File Server Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

File Server Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

File Server Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och File Server Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för File Server Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

File Server Aktiebolag har 556067-5737 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.