Prahls Guld och Juveler AB

Skåne län

Information

Prahls Guld och Juveler AB är ett bolag som finns i Malmö. I Prahls Guld och Juveler AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Prahl, Bo-Göran Sigvard som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Prahl, Gert Bror Lennart som är född 1934 och har titeln Suppleant, Wahlberg, Mats Jörgen som är född 1957 och har titeln Revisor, Mats Wahlberg & Co Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Prahls Guld och Juveler AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Prahls Guld och Juveler AB på telefon 040-128025.

Bolaget skall driva guldsmedsaffär med försäljning och tillverkning av guldsmedsvaror, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Prahls Guld och Juveler AB av bolagstypen Aktiebolag.

Prahls Guld och Juveler AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Prahls Guld och Juveler AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Prahls Guld och Juveler AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1974-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Prahls Guld och Juveler AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Prahls Guld och Juveler AB har 556065-4922 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.