Strålfors Aktiebolag

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Strålfors Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Strålfors Aktiebolag i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Strålfors Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1955-10-15 så har Strålfors Aktiebolag varit registrerat och sedan 1982-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Strålfors Aktiebolag Publikt bolag och det finns fler bolag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Strålfors Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Elbeg. 5, 211 20, Malmö. Vi ni istället prata med Strålfors Aktiebolag så kan ni göra det på 040-317870.

Bolaget skall utveckla och producera varor och tjänster för informationshantering, överföring och finansieringsrörelse, med undantag för sådan rörelse som avses i lag (2004:297) om bank och finansieringsrörelse samt att äga och förvalta aktier och fast egendom och bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Ekholm Parkander, Carl Fredrik som är född 1973 och har titeln Extern firmatecknare, Höistad, Steinar som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt utomlands inom EES, Jönsson, Kjell Åke Ingvar som är född 1952 och har titeln Extern firmatecknare, Lager, Kurt Stefan som är född 1962 och har titeln Extern firmatecknare, Malmberg, Sven Ulf Curt som är född 1967 och har titeln Extern firmatecknare, Svensson Sköld, Ulf Agne som är född 1960 och har titeln Extern firmatecknareSamuelsson, Per Johan Ture som är född 1957 och har titeln Extern VD, Nordström, Lars-Göran som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergstedt Sten, Viveca Anne som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamotDelissen, Johannes Paulus L M som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamotFalkenmark, Per Halvar Andreas som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamotFriberg, Carl Bo som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamotHansen, Finn som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESHöjsgaard, Henrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamotJuliussen, Palle som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESKarlsson, Nils Ernst Tommy som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantMossberg, Per Tore som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamotPedersen, Knud Börje som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESSällqvist, John Rune Göran som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamotMagnusson, Jan Erik Christer som är född 1954 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantRodriguez Alcazar, Miguel som är född 1951 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorMouchard, Kerstin Anne-Marie som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Bergstedt Sten, Viveca Anne -Delissen, Johannes Paulus L M -Falkenmark, Per Halvar Andreas -Friberg, Carl Bo -Hansen, Finn -Höjsgaard, Henrik -Juliussen, Palle -Jönsson, Kjell Åke Ingvar -Mossberg, Per Tore -Nordström, Lars-Göran -Pedersen, Knud Börje -Samuelsson, Per Johan Ture -Svensson Sköld, Ulf Agne -Sällqvist, John Rune Göran eller en av dem i förening med en av -Ekholm Parkander, Carl Fredrik -Höistad, Steinar -Lager, Kurt Stefan -Malmberg, Sven Ulf Curt Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Strålfors Aktiebolag har 556062-0618 som sitt organisationsnummer.