Ingeniörsfirma H. Svensson Aktiebolag (Stenhuggeriet)

Skåne län

Information

Ingeniörsfirma H. Svensson Aktiebolag (Stenhuggeriet) hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Ingeniörsfirma H. Svensson Aktiebolag (Stenhuggeriet) finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ingeniörsfirma H. Svensson Aktiebolag (Stenhuggeriet) tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Ingeniörsfirma H. Svensson Aktiebolag (Stenhuggeriet) har haft sedan 1994-01-01. Ingeniörsfirma H. Svensson Aktiebolag (Stenhuggeriet) har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Ingeniörsfirma H. Svensson Aktiebolag (Stenhuggeriet) så kan ni göra det genom att skicka er post till Kristinebergsv. 48, 238 37, Oxie men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-548280.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Ingeniörsfirma H. Svensson Aktiebolag (Stenhuggeriet) Privat, ej börsnoterat.

Ingeniörsfirma H. Svensson Aktiebolag (Stenhuggeriet) har idag 556059-0670 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Thomée, Susanne Anett -Thomée, Sven Anders är den som för stunden ansvarar för Ingeniörsfirma H. Svensson Aktiebolag (Stenhuggeriet)

Bolaget skall idka tillverkning och försäljning av naturstensprodukter.

I Ingeniörsfirma H. Svensson Aktiebolag (Stenhuggeriet) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Thomée, Sven Anders som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Thomée, Susanne Anett som är född 1959 och har titeln Suppleant, Häggkvist, Sture Olof Albert som är född 1950 och har titeln Revisor, Sture Häggkvist Revision AB som är född och har titeln Revisor, .