La Parisienne Aktiebolag

Skåne län

Information

556055-3330 är organisationsnummer för verksamheten La Parisienne Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som La Parisienne Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som La Parisienne Aktiebolag finns i.

La Parisienne Aktiebolag har varit registrerat sedan 1951-03-21 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för La Parisienne Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

La Parisienne Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för La Parisienne Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med La Parisienne Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-154660 eller genom brev på följande adress:
Sagoliden 35, 216 20, Malmö

Bolaget skall tillverka och försälja damkläder, bedriva konsult- tjänster inom ekonomi och marknadsföring, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med La Parisienne Aktiebolag och det är Asplund, Carl-Johan Mikael som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Lars Göran som är född 1957 och har titeln Suppleant, Angtoft, Hans-Åke som är född 1956 och har titeln Revisor, Svenson, Thomas Carl Bror som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,