D. Bernces AB

Skåne län

Information

D. Bernces AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där D. Bernces AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. D. Bernces AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket D. Bernces AB har haft sedan 1998-01-01. D. Bernces AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till D. Bernces AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6113603.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är D. Bernces AB Privat, ej börsnoterat.

D. Bernces AB har idag 556054-1368 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för D. Bernces AB

Bolaget skall bedriva verksamhet inom marknadsföring och utföra konsultuppdrag inom försäkringsbranschen och liknande branscher ävensom att ägna sig åt kapitalförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

I D. Bernces AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bernce, Dag Joachim som är född 1955 och har titeln VD, Bernce, Dag Joachim som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Bernce, Carl Johan som är född 1957 och har titeln Suppleant, Kullberg, Erik Torsten som är född 1951 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor, .