Eaton Holec Aktiebolag

Skåne län

Information

Eaton Holec Aktiebolag är ett företag som finns i Malmö. I Eaton Holec Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Stampfel, John Paul som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Byrka, Darren Michael som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Croft, Steven John som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Könsberg, Stefan Bert Gregor som är född 1950 och har titeln Delgivningsbar person, Thuresson, Tomas Johan som är född 1964 och har titeln Revisor, Willfors, Hans Magnus som är född 1963 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Eaton Holec Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Eaton Holec Aktiebolag på telefon 040-438850.

Bolaget skall idka handel med produkter inom den elektriska branschen och installationsrörelse inom samma bransch samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Eaton Holec Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Eaton Holec Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Eaton Holec Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Eaton Holec Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Eaton Holec Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Eaton Holec Aktiebolag har 556053-1534 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.