HeidelbergCement Financial Services Aktiebolag

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter HeidelbergCement Financial Services Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar HeidelbergCement Financial Services Aktiebolag i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1947-10-15 så har HeidelbergCement Financial Services Aktiebolag varit registrerat. Idag är HeidelbergCement Financial Services Aktiebolag Publikt bolag och det finns fler bolag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med HeidelbergCement Financial Services Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med HeidelbergCement Financial Services Aktiebolag så kan ni göra det på 040-165108.

Föremålet för bolagets verksamhet är att självt eller genom dotterbolag bedriva finansiell tjänsteverksamhet inom Heidelberger Zement-koncernen samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Gånge, Jan Olof som är född 1960 och har titeln Extern firmatecknare, Linderoth, Carl Peter som är född 1962 och har titeln Extern firmatecknare, Böttcher, Henner som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Böttcher, Henner som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Näger, Lorenz som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bogärde, John Bengt Torgny som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamotDreher, Stefan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Sjöberg, Jan Axel Peter som är född 1950 och har titeln Revisor, Karlsson, Ulla Anita som är född 1953 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med en av -Gånge, Jan Olof -Linderoth, Carl Peter Firman tecknas i förening av -Gånge, Jan Olof -Linderoth, Carl Peter Firman tecknas av -Böttcher, Henner Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

HeidelbergCement Financial Services Aktiebolag har 556050-9241 som sitt organisationsnummer.