Aktiebolaget Futuritas

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Aktiebolaget Futuritas är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Aktiebolaget Futuritas är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Futuritas är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Futuritas är ett Aktiebolag och skapades 1947-07-14. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Aktiebolaget Futuritas ska trivas.

Aktiebolaget Futuritas är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall direkt och indirekt genom dotterbolag, handel och industri inom mekanisk verkstadsrörelse, konsultverksamhet i ledningsfrågor samt bokförings och administrativ service, äga och förvalta värdepapper, fastigheter och lös egendom, ävensom förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Futuritas är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Aktiebolaget Futuritas Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Futuritas så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-74530.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bergengren, Annika Eva Carin -Bergengren, Hans Göran Vilhelm.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Futuritas är Bergengren, Annika Eva Carin som är född 1961 och har titeln VD, Bergengren, Annika Eva Carin som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergengren, Hans Göran Vilhelm som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindborg, Erik Torsten Gustav som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Bengt Göran som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergengren, Rickard Anders Vilhelm som är född 1985 och har titeln SuppleantMalmsten, Gunilla Elise som är född 1946 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Futuritas har 556050-4044 som sitt organisationsnummer.