Herma Securities AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Herma Securities AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Herma Securities AB är ett av dem. Statusen för Herma Securities AB är att Bolaget är aktivt.

Herma Securities AB är ett Aktiebolag och skapades 1946-11-27. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Herma Securities AB ska trivas.

Herma Securities AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att såväl i Sverige som i utlandet direkt eller indirekt förvärva, äga och förvalta fast och lös egendom samt bedriva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Herma Securities AB inte är momsregistrerat.

Idag är Herma Securities AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Herma Securities AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0411-47220.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Herma Securities AB är Grevin, Gert Uno Ferdinand som är född 1931 och har titeln VD, Grevin, Gert Uno Ferdinand som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlqvist, Bertil Ingvar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson Berg, Kenth Olle Hugo som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Reiner, Jan Peter som är född 1947 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Herma Securities AB har 556048-8503 som sitt organisationsnummer.