Bengt Forsbergs Förlag Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Bengt Forsbergs Förlag Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Bengt Forsbergs Förlag Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Bengt Forsbergs Förlag Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556047-8496.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 040-76320 alternativt besöka eller skicka post till Bengt Forsbergs Förlag Aktiebolag på följande adress Stortorget 6, 211 34, Malmö.

Bengt Forsbergs Förlag Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Bengt Forsbergs Förlag Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Forsberg, Claes Bengt som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Forsberg, Nicholas Filip Bengt L som är född 1975 och har titeln Suppleant , , , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva bokförlagsrörelse, handel med böcker, konsthantverk och tavlor samt därmed förenlig verksamhet samt driva inkassoverksamhet.