Uno Borgstrand Aktiebolag

Skåne län

Information

556044-1247 är organisationsnummer för verksamheten Uno Borgstrand Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Uno Borgstrand Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Uno Borgstrand Aktiebolag finns i.

Uno Borgstrand Aktiebolag har varit registrerat sedan 1944-08-18 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Uno Borgstrand Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1983-01-01.

Uno Borgstrand Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Uno Borgstrand Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Uno Borgstrand Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-6806700 eller genom brev på följande adress:
Industrig. 12, 212 14, Malmö

Bolaget skall tillverka och sälja växthus och glasade metall- konstruktioner, idka handel med byggnadsvaror och teknisk utrustning, utföra bygg- och installationsentreprenader samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Uno Borgstrand Aktiebolag och det är Borgstrand, Carl Joakim som är född 1963 och har titeln VD, Borgstrand, Carl Joakim som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Borgstrand, Arne som är född 1937 och har titeln Suppleant, Cederblad, Christer Folke Bertil som är född 1944 och har titeln Revisor, Persson, Hans-Benny som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Cederblads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor