Aktiebolaget Skandivaror

Skåne län

Information

Aktiebolaget Skandivaror är ett företag som finns i Malmö. I Aktiebolaget Skandivaror finns det lite olika personer som är förknippade och det är Brömer, Staffan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Gruvstad, Jan Anders som är född 1948 och har titeln Suppleant, Ekdal, Bengt Iwe som är född 1943 och har titeln Revisor, Raue, Bertil Ulf Moritz som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Feinstein International Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, BeeDeeOoo Skåne AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Skandivaror så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Skandivaror på telefon 040-234107.

Bolaget skall bedriva handel med trä och träprodukter samt äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Skandivaror av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Skandivaror är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Skandivaror innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Skandivaror är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Skandivaror så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Aktiebolaget Skandivaror har 556040-5887 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.