Petri Park Fastighets AB

Skåne län

Information

Petri Park Fastighets AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Petri Park Fastighets AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Petri Park Fastighets AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Petri Park Fastighets AB har haft sedan 2009-07-09. Petri Park Fastighets AB har funnits sedan och 2009-07-09 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Petri Park Fastighets AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-223080.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Petri Park Fastighets AB Privat, ej börsnoterat.

Petri Park Fastighets AB har idag 556040-3395 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Petri Park Fastighets AB

Bolaget skall bedriva verksamhet inom områdena värdepapper och fast egendom genom att direkt eller indirekt äga och förvalta sådan egendom samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall också bedriva konsulttjänster angående fastighetsekonomi.

I Petri Park Fastighets AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Geine, Carl Henrik Gustav som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Geine, Arvid Robert Gustav som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Geine, Gunnel Astrid Elisabeth som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Grüner, Alexander Tibor som är född 1953 och har titeln Revisor, Alex Grüners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .