Aktiebolaget Malmö Smides- & Kassaskåpsfabrik

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Aktiebolaget Malmö Smides- & Kassaskåpsfabrik är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Aktiebolaget Malmö Smides- & Kassaskåpsfabrik är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Malmö Smides- & Kassaskåpsfabrik är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Malmö Smides- & Kassaskåpsfabrik är ett Aktiebolag och skapades 1934-12-28. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Aktiebolaget Malmö Smides- & Kassaskåpsfabrik ska trivas.

Aktiebolaget Malmö Smides- & Kassaskåpsfabrik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva dels konsultverksamhet, uthyrning och handel samt import och export inom byggnads och mekaniska branscher och dels tillverkning och försäljning av metallkonstruktioner samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Malmö Smides- & Kassaskåpsfabrik inte är momsregistrerat.

Idag är Aktiebolaget Malmö Smides- & Kassaskåpsfabrik Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Malmö Smides- & Kassaskåpsfabrik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-83640.

Firman tecknas var för sig av -Harde, Bernt Arne -Harde, Birgitta Elsa Elisabet.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Malmö Smides- & Kassaskåpsfabrik är Harde, Bernt Arne som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Harde, Birgitta Elsa Elisabet som är född 1941 och har titeln Suppleant, Rosengren, Bengt Åke som är född 1936 och har titeln Revisor, Jan Olof Rosengren Livs Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Malmö Smides- & Kassaskåpsfabrik har 556033-7064 som sitt organisationsnummer.