Ljungs Industrier Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Ljungs Industrier Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ljungs Industrier Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ljungs Industrier Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ljungs Industrier Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1930-10-15. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ljungs Industrier Aktiebolag ska trivas.

Ljungs Industrier Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska äga och förvalta fast egendom, bedriva handelsrörelse omfattande agentur- och grossistverksamhet, inom heminredningsbranschen, konsultativ verksamhet inom administration och företagsledning, leasingrörelse samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ljungs Industrier Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-11.

Idag är Ljungs Industrier Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Ljungs Industrier Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0410-58700.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Ljungs Industrier Aktiebolag är Ljung, Claes-Eric som är född 1948 och har titeln VD, Ljung, Claes Henrik som är född 1973 och har titeln Vice VD, Ljung, Claes-Eric som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljung, Claes Henrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljung, Eva Christina som är född 1950 och har titeln Suppleant, Öfverman, Jan Einar Gösta som är född 1944 och har titeln RevisorJan Öfverman Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Ljungs Industrier Aktiebolag har 556029-3796 som sitt organisationsnummer.