Aktiebolaget Tumsvan

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Aktiebolaget Tumsvan. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Tumsvan tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Aktiebolaget Tumsvan är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556020-4843.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 040-239940 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Tumsvan på följande adress Citadellsv. 23, 211 18, Malmö.

Aktiebolaget Tumsvan är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget Tumsvan så sitter följande personer i styrelsen: , , Hällström, Ulf Erik som är född 1950 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av arbetar- skyddsmaterial samt engångsartiklar av papper och plast, kontorsprodukter och pappersvaror, ävensom idka därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta fastigheter.