Bona Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Bona Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Bona Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Bona Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556017-6488.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-385500 alternativt besöka eller skicka post till Bona Aktiebolag på följande adress Murmansg. 130, 212 25, Malmö.

Bona Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Bona Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , , Edner, Bertil Wilhelm som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , . Brask, Britt Viveka Ann-Christine som är född 1947 och har titeln Suppleant , , . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska idka fabrikation och försäljning av kemikalier samt till den kemiska branschen hörande artiklar, idka tillverkning och försäljning av golvslipmaskiner, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.