Scanditoy AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Scanditoy AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Scanditoy AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Scanditoy AB är momsregistrerat sedan2006-01-13 och har organisationsnummer 556017-5860.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 040-6022600 alternativt besöka eller skicka post till Scanditoy AB på följande adress Nordenskiöldsg. 6, 211 19, Malmö.

Scanditoy AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Scanditoy AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Sbrodiglia, Nils Andreas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Smårs, Efva Margareta som är född 1957 och har titeln Suppleant , . , , . .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med leksaker, spel samt barnvagnar, barnmöbler, barnkläder, artiklar för barnomvårdnad, artiklar för inredning av barnkammare och barnrum, underhållningsprodukter för barn och ungdom avssende främst hemelektronik och data, undervisnings- och kontorsmaterial samt att utföra tjänster i anslutning till varor som ovan angivits ävensom att bedriva därmed förenlig verksamhet.