Druidlogernas i Malmö fastighetsaktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Druidlogernas i Malmö fastighetsaktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Druidlogernas i Malmö fastighetsaktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Druidlogernas i Malmö fastighetsaktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556016-6760.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-124480 alternativt besöka eller skicka post till Druidlogernas i Malmö fastighetsaktiebolag på följande adress Västerg. 3, 211 21, Malmö.

Druidlogernas i Malmö fastighetsaktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Druidlogernas i Malmö fastighetsaktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Henriksson, Christer Wilhelm som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , . Idengren, Åke Lennart som är född 1948 och har titeln Suppleant , Johansson, Gert Allan Tommy som är född 1950 och har titeln Suppleant , Jönsson, Ebbe Vilhelm som är född 1942 och har titeln Suppleant . Mattsson, Kerry Bert Semo som är född 1949 och har titeln Suppleant . Månsson, Kurt Erik som är född 1925 och har titeln Suppleant . . . . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall tillhandahålla lokaler för Druidordens verksamhet, idka uthyrning av affärs- och bostadslägenheter och att sörja för utskänkning av vin och sprit i samband med logemöten samt idka därmed förenlig verksamhet.