Robinia Euro AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom tryckeribranschen, transportverksamhet, import och export av presentartiklar, reseverksamhet samt arrangemang av fester.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Robinia Euro AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Robinia Euro AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1918-06-12 så skapades Robinia Euro AB och bolaget är har F-skattsedel Robinia Euro AB har haft det sedan 2000-09-01.

Robinia Euro AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-09-01

556015-8585 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Robinia Euro AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Robinia Euro AB så går det att nå dem via telefon på 040-511355 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Arildsson, Rolf Arild -Houltzén, Bengt Arne

Följande personer är på något sätt aktiva inom Robinia Euro AB är Arildsson, Rolf Arild som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Houltzén, Bengt Arne som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Arildsson, Gun Ingrid Linnéa som är född 1938 och har titeln Suppleant, Houltzén, Gunvor Anna-Kerstin som är född 1944 och har titeln Suppleant, Christensson, Kent Thomas Walter som är född 1962 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.