OMYA Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall själv eller genom dotterbolag förädla och försälja mineral och mineralprodukter, bedriva handel med industrimineral och kemikalier för pappers-, plast-, färg- och gummiindustrin, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för OMYA Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är OMYA Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1918-03-04 så skapades OMYA Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel OMYA Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

OMYA Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556015-4212 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är OMYA Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med OMYA Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-206700 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av -Werder, Anders Gustaf Bernhard i förening med en av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom OMYA Aktiebolag är Werder, Anders Gustaf Bernhard som är född 1960 och har titeln Extern firmatecknare, Leversen, Per-Gunnar som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Leversen, Per-Gunnar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Waibel, Roland Michael som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Korak, Josef som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorLamme, Sven Mattias som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .