Lantmännen Maskin AB

Skåne län

Information

556005-7639 är organisationsnummer för företaget Lantmännen Maskin AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lantmännen Maskin AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Lantmännen Maskin AB finns i.

Lantmännen Maskin AB har varit registrerat sedan 1904-10-21 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lantmännen Maskin AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1977-01-01.

Lantmännen Maskin AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lantmännen Maskin AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Andersson, Anders Håkan -Edling, Lennart Bengt Erik -Eriksson, Clas Roger Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Lantmännen Maskin AB så kan ni göra det på telefon genom 040-386400 eller genom brev på följande adress:
Flemingg. 9, 602 24, Norrköping

Bolaget skall tillverka, köpa och sälja maskiner, redskap och hjälpmedel för lantbruket samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lantmännen Maskin AB och det är Andersson, Anders Håkan som är född 1948 och har titeln Extern firmatecknare, Edling, Lennart Bengt Erik som är född 1963 och har titeln VD, Edling, Lennart Bengt Erik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Clas Roger som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eckerlid, Hans Börje som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Anders Kenneth som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamotKollander, Bo Örjan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Karl Fredrik Bertil som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Norén, Hans Åke som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantOlsson, Kjell-Arne Bertil som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantPettersson, Håkan Börje som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamotSahlin, Johan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamotTreschow, Niels som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamotEinarsson, Annette Carina Elisabet som är född 1959 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantÖstman, Konny Arne som är född 1974 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorMouchard, Kerstin Anne-Marie som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor