Aktiebolaget Skånska Dagbladet

Skåne län

Information

556003-3457 är organisationsnummer för verksamheten Aktiebolaget Skånska Dagbladet. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Skånska Dagbladet är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Aktiebolaget Skånska Dagbladet finns i.

Aktiebolaget Skånska Dagbladet har varit registrerat sedan 1899-02-13 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Skånska Dagbladet så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Aktiebolaget Skånska Dagbladet är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Skånska Dagbladet är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Grahl, Rolf Thomas i förening med en av -Andersson, Jan Inge -Bengtsson, Roland Tommy -Emilsson, Börje Karl-Gustav -Lundblad, Lars Gunnar -Matsson, Bengt Håkan -Nilsson, Gerd Annika -Svensson, Malin Kristina -Warnerbring, Kerstin Margareta -Wictorin, Kay Lennart Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Skånska Dagbladet så kan ni göra det på telefon genom 040-6605540 eller genom brev på följande adress:
Österg. 11, 211 25, Malmö

Bolaget skall utgiva tidningen Skånska Dagbladet organ för Centerpartiet , driva annan i samband därmed stående verksamhet, idka tryckerirörelse samt bedriva handel med värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Skånska Dagbladet och det är Grahl, Rolf Thomas som är född 1957 och har titeln Extern VD, Matsson, Bengt Håkan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Jan Inge som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Roland Tommy som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Emilsson, Börje Karl-Gustav som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Hydén, Sten Jakob som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantLind, Susanne Marie som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Lundblad, Lars Gunnar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Gerd Annika som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamotSvensson, Malin Kristina som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamotWarnerbring, Kerstin Margareta som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamotWictorin, Kay Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamotBengtsson, Hans Peter Mårten som är född 1966 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantDahlsson, Sven Henrik Christer som är född 1971 och har titeln SuppleantLinander, Eva Annette som är född 1971 och har titeln SuppleantPålsson, Mats Anders Roland som är född 1960 och har titeln RevisorTheander, Ann Charlotte som är född 1959 och har titeln RevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor