Östervärn Städ

Skåne län

Information

551110-XXXX är organisationsnummer för företaget Östervärn Städ. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Östervärn Städ är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Östervärn Städ finns i.

Östervärn Städ har varit registrerat sedan 2004-02-11 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-01-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Östervärn Städ så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-01-08.

Östervärn Städ är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Östervärn Städ är följande:

Vill ni komma i kontakt med Östervärn Städ så kan ni göra det på telefon genom 040-182457 eller genom brev på följande adress:

Städtjänster.

Det finns olika personer som har en koppling med Östervärn Städ och det är Martic, Krunoslava som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, Sutalo, Sladana som är född 1979 och har titeln Prokurist,