ELIXIR Ann-Sofie Cliffmark

Skåne län

Information

551024-XXXX är organisationsnummer för bolaget ELIXIR Ann-Sofie Cliffmark. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ELIXIR Ann-Sofie Cliffmark är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som ELIXIR Ann-Sofie Cliffmark finns i.

ELIXIR Ann-Sofie Cliffmark har varit registrerat sedan 1991-01-17 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-07-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för ELIXIR Ann-Sofie Cliffmark så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-09-01.

ELIXIR Ann-Sofie Cliffmark är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för ELIXIR Ann-Sofie Cliffmark är följande:

Vill ni komma i kontakt med ELIXIR Ann-Sofie Cliffmark så kan ni göra det på telefon genom 0414-73787 eller genom brev på följande adress:

Undervisning och utbildning inom hälsobranschen. Provtagning och rådgivning kost och hälsa.

Det finns olika personer som har en koppling med ELIXIR Ann-Sofie Cliffmark och det är Cliffmark, Mildred Ann-Sofie som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,