Utbildnings Glädje LL

Skåne län

Information

551011-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Utbildnings Glädje LL. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Utbildnings Glädje LL är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Utbildnings Glädje LL finns i.

Utbildnings Glädje LL har varit registrerat sedan 1993-09-14 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Utbildnings Glädje LL så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Utbildnings Glädje LL är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för Utbildnings Glädje LL är följande:

Vill ni komma i kontakt med Utbildnings Glädje LL så kan ni göra det på telefon genom 046-775385 eller genom brev på följande adress:

Dansutbildning. kurs-, föreläsnings- och författar -verksamhet inom området pedagogik.

Det finns olika personer som har en koppling med Utbildnings Glädje LL och det är Lövendahl, Kerstin Eva Lizelott som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,