Regnbågsbehandlingar Monicka Falk

Skåne län

Information

550929-XXXX är organisationsnummer för bolaget Regnbågsbehandlingar Monicka Falk. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Regnbågsbehandlingar Monicka Falk är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Regnbågsbehandlingar Monicka Falk finns i.

Regnbågsbehandlingar Monicka Falk har varit registrerat sedan 1996-05-23 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Regnbågsbehandlingar Monicka Falk så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Regnbågsbehandlingar Monicka Falk är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Regnbågsbehandlingar Monicka Falk är följande:

Vill ni komma i kontakt med Regnbågsbehandlingar Monicka Falk så kan ni göra det på telefon genom 040-120501 eller genom brev på följande adress:

Helhetsterapeutiska behandlingar, kurser, föredrag och författande.

Det finns olika personer som har en koppling med Regnbågsbehandlingar Monicka Falk och det är Zinai Falk, Monicka Birgitta som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,