X-Ray Foto i Malmö

Skåne län

Information

550919-XXXX är organisationsnummer för verksamheten X-Ray Foto i Malmö. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som X-Ray Foto i Malmö är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som X-Ray Foto i Malmö finns i.

X-Ray Foto i Malmö har varit registrerat sedan 2004-05-17 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-02-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för X-Ray Foto i Malmö så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-02-13.

X-Ray Foto i Malmö är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för X-Ray Foto i Malmö är följande:

Vill ni komma i kontakt med X-Ray Foto i Malmö så kan ni göra det på telefon genom 040-89719 eller genom brev på följande adress:

Fotografiska uppdrag i huvudsak omfatta poträttfotografering i sambamd med bröllop , studentexamen och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med X-Ray Foto i Malmö och det är Johansson, Leif Arne som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,