ALPTRADE

Skåne län

Information

550629-XXXX är organisationsnummer för verksamheten ALPTRADE. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ALPTRADE är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som ALPTRADE finns i.

ALPTRADE har varit registrerat sedan 1985-08-05 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för ALPTRADE så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

ALPTRADE är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för ALPTRADE är följande:

Vill ni komma i kontakt med ALPTRADE så kan ni göra det på telefon genom 040-139203 eller genom brev på följande adress:

Import, export och försäljning av handarbeten mm.

Det finns olika personer som har en koppling med ALPTRADE och det är PETTERSSON, ANDERS LENNART som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, Holstein, Agneta Birgitta som är född 1962 och har titeln Prokurist, Pettersson, Rune Henry som är född 1931 och har titeln Prokurist,