Bel Air Restaurang

Skåne län

Information

550107-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Bel Air Restaurang. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bel Air Restaurang är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Bel Air Restaurang finns i.

Bel Air Restaurang har varit registrerat sedan 1999-11-11 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bel Air Restaurang så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Bel Air Restaurang är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för Bel Air Restaurang är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bel Air Restaurang så kan ni göra det på telefon genom 040-231333 eller genom brev på följande adress:

Restaurangverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bel Air Restaurang och det är Kolendo, Bozéna som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,