Interarch Arkitektkontor

Skåne län

Information

541227-XXXX är organisationsnummer för bolaget Interarch Arkitektkontor. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Interarch Arkitektkontor är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Interarch Arkitektkontor finns i.

Interarch Arkitektkontor har varit registrerat sedan 1989-01-12 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Interarch Arkitektkontor så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Interarch Arkitektkontor är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Interarch Arkitektkontor är följande:

Vill ni komma i kontakt med Interarch Arkitektkontor så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Formgivning av och handel med inredningsprodukter samt arkitektverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Interarch Arkitektkontor och det är UMakrelov, Vasil som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,