Firma Outi Farhat Outi Design

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och Firma Outi Farhat Outi Design är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Firma Outi Farhat Outi Design är ett av dem. Statusen för Firma Outi Farhat Outi Design är att Bolaget är aktivt.

Firma Outi Farhat Outi Design är ett Enskild firma och skapades 1999-10-21. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Firma Outi Farhat Outi Design ska trivas.

I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Inredningar, privata och offentliga färgsättningsuppdrag som inredningsarkitekt. Specialisering inom mosaik, kakel, klinkers, textilier, gardinuppsättningsdesign, möbeltillverkningsdesign, japansk trädgårdsdesign, fontäner.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Firma Outi Farhat Outi Design inte är momsregistrerat.

Idag är Firma Outi Farhat Outi Design och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Firma Outi Farhat Outi Design så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-3766532.

.

De som är på något sätt har med Firma Outi Farhat Outi Design är Farhat, Outi Irmeli som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Firma Outi Farhat Outi Design har 540806-XXXX som sitt organisationsnummer.