Dive Management & Education, Denny Lundgren

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Enskild firma som heter Dive Management & Education, Denny Lundgren. Det finns flera företag som liknar Dive Management & Education, Denny Lundgren i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Dive Management & Education, Denny Lundgren är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-11-06 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2004-11-02 så har Dive Management & Education, Denny Lundgren varit registrerat och sedan 2004-11-06 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Dive Management & Education, Denny Lundgren och det finns fler företag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Dive Management & Education, Denny Lundgren så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Dive Management & Education, Denny Lundgren så kan ni göra det på .

Hålla dykutbildning samt organisera och leda utflykter och resor. Bedriva konsulttjänster inom management, redovisning och personal.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Lundgren, Sven-Olof Denny som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Dive Management & Education, Denny Lundgren har 540712-XXXX som sitt organisationsnummer.