Hasim Ceylan Malmö Kebab & Restaurang

Skåne län

Information

531203-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hasim Ceylan Malmö Kebab & Restaurang. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hasim Ceylan Malmö Kebab & Restaurang är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Hasim Ceylan Malmö Kebab & Restaurang finns i.

Hasim Ceylan Malmö Kebab & Restaurang har varit registrerat sedan 2002-02-06 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-02-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hasim Ceylan Malmö Kebab & Restaurang så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-02-11.

Hasim Ceylan Malmö Kebab & Restaurang är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för Hasim Ceylan Malmö Kebab & Restaurang är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hasim Ceylan Malmö Kebab & Restaurang så kan ni göra det på telefon genom 040-300264 eller genom brev på följande adress:

Restaurangverksamhet samt kebabförsäljning.

Det finns olika personer som har en koppling med Hasim Ceylan Malmö Kebab & Restaurang och det är Ceylan, Hasim som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,