SALONG M, MONICA KRISTIANSSON

Skåne län

Information

530720-XXXX är organisationsnummer för verksamheten SALONG M, MONICA KRISTIANSSON. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SALONG M, MONICA KRISTIANSSON är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som SALONG M, MONICA KRISTIANSSON finns i.

SALONG M, MONICA KRISTIANSSON har varit registrerat sedan 1989-12-28 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SALONG M, MONICA KRISTIANSSON så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

SALONG M, MONICA KRISTIANSSON är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för SALONG M, MONICA KRISTIANSSON är följande:

Vill ni komma i kontakt med SALONG M, MONICA KRISTIANSSON så kan ni göra det på telefon genom 040-263045 eller genom brev på följande adress:

Friseringsrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med SALONG M, MONICA KRISTIANSSON och det är KRISTIANSSON, GUNILLA MONICA som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,