Sisra, konsult och medling

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och Sisra, konsult och medling är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Sisra, konsult och medling är ett av dem. Statusen för Sisra, konsult och medling är att Bolaget är aktivt.

Sisra, konsult och medling är ett Enskild firma och skapades 2004-11-04. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sisra, konsult och medling ska trivas.

Sisra, konsult och medling är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-10-14. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet för kommuner och privata verksamheter såsom utbildning och konsultation avseende organisationsutveckling, ledarskap, polizyprogram och verksamhetsplanering. Medling för kommuner och privata verksamheter såsom uppdrag från länsrätten i Skåne län angåeende medling i verkställighetsmål enligt bl.a föräldrabalken.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sisra, konsult och medling är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-10-14.

Idag är Sisra, konsult och medling och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Sisra, konsult och medling så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-165111.

.

De som är på något sätt har med Sisra, konsult och medling är Germundsson Lööf, Kristina Birgitta som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sisra, konsult och medling har 530716-XXXX som sitt organisationsnummer.