F:a Ove Dahlström Försäljning

Skåne län

Information

530328-XXXX är organisationsnummer för bolaget F:a Ove Dahlström Försäljning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som F:a Ove Dahlström Försäljning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som F:a Ove Dahlström Försäljning finns i.

F:a Ove Dahlström Försäljning har varit registrerat sedan 1996-03-07 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för F:a Ove Dahlström Försäljning så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

F:a Ove Dahlström Försäljning är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för F:a Ove Dahlström Försäljning är följande:

Vill ni komma i kontakt med F:a Ove Dahlström Försäljning så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Verksamheten ska bestå av försäljning av förbukningsartiklar inom hushållen företrädesvis läderbalsam, ugnsteflon och därmed förenlig verksamhet samt försäljning av bröd och uthyrning av tivoliattraktioner såsom kraftmätningsmaskiner samt förmedling och försäljning av artister och underhållning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med F:a Ove Dahlström Försäljning och det är Dahlström, Kjell Ove Ingemar som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, Zaslawski, Dorota Maria som är född 1962 och har titeln Prokurist,