A B A Active Business Administration

Skåne län

Information

A B A Active Business Administration är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som A B A Active Business Administration finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

A B A Active Business Administration är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

A B A Active Business Administration som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-09-16. Men sedan 2004-11-25 så har A B A Active Business Administration varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på A B A Active Business Administration så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-494918.

Malmö arbetar för att verksamheter som A B A Active Business Administration ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för A B A Active Business Administration. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Konsult- och serviceverksamhet inom samhällsplanering. Handelsverksamhet med näringstillskott, hud- och hårvårdsprodukter baserade på naturprodukter sådana som örter.

Firmatecknare för A B A Active Business Administration är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till A B A Active Business Administration och det är följande personer, Schwarz, Violetta Katarzyna som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för A B A Active Business Administration är 521125-XXXX.